لوبیا ممکن است برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مناسب نباشد. بسیاری از افراد مبتلا به بیماری التهابی روده (IBD) متوجه می شوند که پیروی از یک رژیم غذایی کم FODMAP – که کربوهیدرات های خاصی را محدود می کند – علائم آنها را کاهش می دهد.
خیساندن داغ لوبیا و دور ریختن آب مورد استفاده برای خیساندن، جوانه زدن، جوشاندن یا پختن آنها ممکن است به کاهش علائم گوارشی کمک کند. افراد می توانند از آنزیم های گوارشی لوبیا قرمز محلی به عنوان مکمل برای کمک به بدن در هضم لوبیا استفاده کنند.
در اینجا درباره رژیم غذایی بدون لکتین بیشتر بدانید. مدت زمان پخت حبوبات به نوع لوبیا بستگی دارد.
هنگام تهیه لوبیا خشک:
آنها را قبل از پختن بشویید و چروک یا تغییر رنگ داده را بردارید. لوبیاها را یک شب خیس کنید تا نرم شوند و زمان پخت آن کوتاه شود. آب را دور بریزید و بشویید.
لوبیاها را در آب فراوان بجوشانید، حداقل 10 دقیقه بجوشانید، سپس بجوشانید تا نرم شوند. کنسرو لوبیا از قبل پخته شده است. مردم می توانند آنها را بدون آماده سازی لوبیا چیتی زودرس اضافی به انواع غذاها اضافه کنند.
مردم قبل از خرید کنسرو لوبیا باید برچسب آن را بررسی کنند، با این حال، زیرا برخی از قوطی ها حاوی مقدار زیادی نمک هستند. لوبیاهای کنسرو شده بدون نمک اضافی لوبیا چشم بلبلی ایرانی در دسترس هستند و یک انتخاب عالی هستند.
برخی از استراتژی های ساده برای افزودن لوبیا به یک رژیم غذایی معمولی عبارتند از:
جایگزینی گوشت با حبوبات سعی کنید به جای گوشت، لوبیا را به سوپ، کاسرول و غذاهای پاستا اضافه کنید.
خوردن سالاد لوبیا سرد. لوبیاها به عنوان ماده اصلی سالاد یا به عنوان چاشنی لوبیا قرمز کپسولی سالادهای دیگر خوشمزه و سیر کننده هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.