دم کردن چای 500 گرمی گوزل در روز باعث رفع افسردگی می شود

چای یک غذای خشک است که با فرآیندهای مختلفی مانند خشک کردن، پرتاب کردن و اکسیداسیون، یعنی اکسیداسیون برگ‌های گیاه Camellia sinensis از خانواده Theaceae به دست می‌آید و عموماً با دم کردن با آب گرم سرو می‌شود.

با توجه به تفاوت زمان برداشت و اکسیداسیون گل یا برگ گیاه چای، چای سبز، چای سفید یا چای اولانگ و چای سیاه با ترکیبات شیمیایی و رایحه های مختلف در مقیاس کوچک به دست می آید.

چای 500 گرمی گوزل سیاه از تخمیر کامل برگ چای، چای سفید با تخمیر کمی و چای سبز از تخمیر نکردن آن به دست می آید.

بر اساس نتایج گزارش جهانی چای که توسط کمیته جهانی چای در چین در سپتامبر 2018 تهیه شده است، ترکیه با مصرف 3.5 کیلوگرم سرانه در رتبه بندی بر اساس سرانه مصرف چای کشورها در رتبه اول قرار گرفت.

در این گزارش هیچ تفاوتی با توجه به نوع چای صورت نگرفت. ویژگی های چای را که پس از آب به عنوان پرمصرف ترین نوشیدنی در جهان تعریف می شود، در زیر سرفصل ها بررسی می کنیم.

برگ های چای حاوی سطوح بالایی از ترکیبات پلی فنل هستند. پلی فنول ها ترکیبات شیمیایی هستند که به طور طبیعی در گیاهان یافت می شوند و به عنوان آنتی اکسیدان در بدن ما عمل می کنند.

بیش از 500 پلی فنل مختلف وجود دارد. علاوه بر این، پلی فنل ها در 4 گروه مختلف جمع آوری می شوند اینها فلاونوئیدها، اسیدهای فنولیک، استیلبن ها و لیگنان ها.

پلی فنول‌های موجود در چای عمدتاً فلاونوئیدها هستند و در برگ‌هایی که زود برداشت می‌شوند بیشتر از برگ‌هایی هستند که دیر برداشت می‌شوند.

اگرچه مشخص است که مصرف چای در حد اعتدال از سلامت مغز و قلب محافظت می کند، اما اگر بیش از حد مصرف شود، باعث اضطراب، فشار خون بالا، تاکی کاردی، لرزش دست، سردرد، تپش قلب، پریشانی و بی خوابی می شود.

در نتیجه، مصرف بیش از حد کافئین می تواند باعث بی قراری، لرزش، بی خوابی، تپش قلب، سردرد سرگیجه، تاکی کاردی، اختلال اضطراب و اعتیاد شود، بنابراین باید با احتیاط مصرف شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.