برای افراد مبتلا به آکنه و عیوب پوستی نوجوانان، متخصصان توصیه می کنند از سس به شکل گرم استفاده کنند.
سس مایونز را کمی به روشی مناسب گرم کنید و سپس آن را روی پوست پخش کنید بدون اینکه به اطراف چشم آسیبی وارد شود. بگذارید 40 دقیقه بماند، سپس بشویید و از تونر جهت دار استفاده کنید.
می توانید از سس بزرگ تبرک برای صرفه جویی در وقت و همچنین به صرفه تر بودن برای این منظور استفاده نمایید.
سس مایونز خانگی بر خلاف سس مایونز صنعتی عملاً به بدن آسیب نمی رساند. برای تولید این محصول در مقادیر زیاد، به جای روغن گیاهی اشباع شده با توکوفرول، از امولسیفایرها و چربی های ترانس مضر استفاده می شود.
در اشکال صنعتی اصلاح شده سس مایونز روغن ها جذب بدن نمی شوند، زیرا در طبیعت وجود ندارند. از آنجا، این آنزیم ها شروع به رسوب در بافت ها می کنند. در نتیجه، چربیهای مضر به توسعه ناهنجاریهای پاتولوژیک کمک میکنند. اغلب فرد شروع به مشکلاتی در دستگاه گوارش و سیستم قلبی عروقی می کند.
حتی اگر از چربی مرغوب در تولید ترکیب استفاده کنید، هیچ سودی برای فرد نخواهد داشت. در مورد امولسیفایرها، اینها موادی هستند که به سس مایونز کمک می کنند ساختار و طعم یکنواخت را برای مدت طولانی حفظ کند. معلوم می شود که محصول همیشه “تازه” باقی می ماند.
طعم دهنده های تولید شده توسط واکنش های شیمیایی به سس مایونز صنعتی اضافه می شود. این مواد از نظر ترکیب اعتیادآور هستند. ترکیبات این نوع اغلب مسئول سوء هاضمه شدید هستند.
مواد نگهدارنده در افزایش ماندگاری محصول نقش دارند. چنین موادی کل فعالیت باکتری ها و قارچ های مختلف را سرکوب می کند. برخی از ترکیبات شیمیایی به طور کامل حل می شوند و برخی دیگر توسط سلول های بدن جذب می شوند. در نتیجه، آسیب شناسی های مختلفی ایجاد می شود.
یک اشکال مهم سس مایونز صنعتی این است که به سادگی هیچ ماده طبیعی در محصول وجود ندارد. طعم محصول معمولی توسط سویا و امولسیفایرها ایجاد می شود. شما هیچ سودی نخواهید داشت، برعکس، فقط ضرر.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.