چگونه رب انار مناسب را انتخاب کنیم؟ رب انار یک شیرین کننده غلیظ و شربتی است که از نیشکر یا چغندر به دست می آید. قدرت شیرین کنندگی آن بالا و ترکیب آن از شکر جالب تر است.
در غذاهای فرانسوی نسبتاً کم استفاده می شود، اما در غذاهای آنگلوساکسون بسیار محبوب است، جایی که اغلب برای تهیه شیرینی و کیک استفاده می شود.
در فرانسه، می توان رب انار اصل را در تمام طول سال در فروشگاه های مواد غذایی خاص و مارک های ارگانیک پیدا کرد.
شناسنامه رب انار:
خانواده: شیرین کننده؛
مبدا: چندگانه;
فصل: در تمام طول سال در دسترس است.
رنگ: قهوه ای تیره؛
طعم: نزدیک به شیرین بیان.
رب انار معمولاً به شکل رب سیاه است، این یک شربت بسیار تیره رنگ است.
3 نوع رب انار وجود دارد:
رب شفاف: شربتی است که بعد از جوشاندن اول شکر از آن استخراج می شود و بیشتر در پخت استفاده می شود.
رب سیاه: این شربتی است که بعد از جوش دوم به دست می آید، شربتی است کمی شیرین تر از ملاس سبک با طعم واضح تر.
رب سبز: این شربتی است که بعد از سومین جوشیدن به دست می آید، تلخ ترین و تیره ترین شربت و همچنین غلیظ ترین شربت در مواد معدنی است.
برای حفظ بهینه رب انار را می توان مانند شکر، در یک کمد به دور از گرما، رطوبت و سرما در یک شیشه دربسته نگهداری کرد.
طرز تهیه رب انار:
رب انار محصولی است که در فرانسه کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، اما با این وجود امکانات لذیذ زیادی را ارائه می دهد.
ساده ترین راه برای استفاده از ملاس این است که آن را در پخت قرار دهید و 1/3 قسمت شکر را با ملاس جایگزین کنید. همچنین می توان از آن برای مارینادهای گوشت یا ماهی در دستور العمل های شیرین و خوش طعم استفاده کرد.
طعمی بی نظیر رب انار سبک شیرین ترین است، تلخی آن در ملاس سیاه و سبز مشخص تر است. طعم آن می تواند یادآور شیرین بیان باشد. رب یک نت اصلی کاراملی را برای اکثر کیک ها و آماده سازی ها به ارمغان می آورد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.